Grafický design pro každého - Šverčičová, Lenka (Universum (Euromedia Group), 2020)
Tato kniha slouží jako jednoduchý a kompletní návod k pochopení principů grafického designu pro úplné začátečníky, samouky i pro středně pokročilé grafiky.