Čtenářská gramotnost žáků 1. stupně a možnosti jejího rozvoje - Vykoukalová, Věra; Wildová, Radka, 1965- (Univerzita Karlova v Praze, Pedagogická fakulta, 2013)
Analýza stavu čtenářské gramotnosti žáků 1. stupni ZŠ.
200 výtisků
Keywords: čtenářská gramotnost -- Česko; základní školy -- Česko; děti školního věku -- Česko; pedagogický výzkum -- Česko; readers' literacy -- Czechia; elementary schools -- Czechia; school children -- Czechia; educational research -- Czechia; monografie; monographs