Poranění páteře - Kočiš, Ján; Wendsche, Peter, 1945- (Galén, 2012)
Publikace přináší komplexní pohled na diagnostiku a léčbu poranění páteře a míchy. Shrnuje dlouholeté zkušenosti jednoho z nejvýznamnějších českých spondylochirurgických pracovišť.