Jak přežít léčení : veselé čtení o bolestech - Honzák, Radkin, 1939- (Mladá fronta, 2020)
Známý psychiatr se pokusil podívat na téma léčení závažné choroby s nadhledem vyplývajícím ze skutečně dlouholeté praxe a se sobě vlastním humorem.