Jak na permakulturní design : koupili jsme hektar, pomoc, co s ním? (Permakultura (CS), 2018)
Brožurka seznamuje čtenáře jednoduchou a srozumitelnou formou s postupem permakulturního designu a s radami a tipy našich předních permakulturních designérů, kteří zde dávají nahlédnout do své „kuchyně“. Dozvíte se, jak založit jedlý les, zeleninovou zahradu, jak pracovat s divočinou na pozemku, nebo jak využívat pro efektivní plánování metody Keyline design a Holistic management. Nechybí ani feng šui inspirace a vylíčení osobních zkušeností z různých permakulturních projektů. Nakladatelská anotace. Kráceno.
Keywords: ekologické zahrádkářství; permakultura; člověk a příroda; ecological gardening; permaculture; man and nature; příručky; handbooks and manuals