Pandemie : od starověku po současnost : koronavirus přímo nezabíjí - Heller, Vojtěch (Petrklíč, 2020)
Kniha se věnuje historii pandemií, a to v kontextu světové koronavirové krize. V tomto ohledu také autor v textu shrnuje, co vše o tomto virovém onemocnění víme a ukazuje možnosti efektivní prevence proti koronaviru.