Pandemie - Kubal, Michal, 1976-; Gibiš, Vojtěch, 1979- (Kniha Zlín, 2020)
V prosinci 2019 se lékaři v čínském Wu-chanu začínají potýkat s neznámou nemocí. Zanedlouho jsou sociální sítě plné spekulací o nové chorobě. Případů přibývá pozvolna, ale o několik měsíců později pandemie koronaviru zastavuje svět. Nahlédněte prostřednictvím příběhů založených na rozhovorech s klíčovými postavami krize od vrcholných politiků po zdravotníky v první linii za kulisy událostí, které převrátily Česko i svět vzhůru nohama.
Keywords: Covid-19; pandemie; epidemiologie; Covid-19 (disease); pandemy; epidemiology; literatura faktu; non-fiction