Netterův anatomický atlas člověka - Netter, Frank H. 1906-1991 (CPress, 2020)
Instruktivní anatomický atlas jednotlivých částí a orgánů lidského těla. Vědecké ilustrace doplňují podrobné popisky.
Přeloženo z angličtiny
Na titulní stránce též označení původního nakladatele: Saunders Elsevier
Keywords: anatomie člověka; human anatomy; atlasy; atlases