Kapitoly z forenzní psychologie - Boukalová, Hedvika, 1979-; Gillernová, Ilona, 1955- (Univerzita Karlova, nakladatelství Karolinum, 2020)
Kapitoly přibližují základní pojmy, problémy a metodologické postupy z oblasti forenzní psychologie.
Keywords: forenzní psychologie; forensic psychology; kolektivní monografie; collective monographs