Gone with the wind : the story of Scarlett O'Hara = Jih proti Severu : příběh Scarlett O'Harové - Harris, Sabrina D., 1975- (Edika, 2020)
Milostný příběh Scarlett O´Harové a Rhetta Butlera, odehrávající se na pozadí americké občanské války.
Keywords: angličtina; zjednodušená četba; English language; simplified reading; jazyková úroveň B1 -- jazyková úroveň B2; americké romány; historické romány; dvojjazyčná vydání; jazykové učebnice, texty, příručky (B); American fiction; historical novels; bilingual editions; language textbooks, texts, handbooks (B)