Čekáme děťátko - Gregora, Martin, 1965-; Velemínský, Miloš, 1969- (Grada, 2020)
Publikace provází obdobím těhotenství, porodu, šestinedělí a následnou péčí o dítě do předškolního věku.
Keywords: těhotenství; porod; šestinedělí; raná péče o dítě; pregnancy; childbirth; puerperium; early child care; příručky; handbooks and manuals