The power of habit : why we do what we do and how to change - Duhigg, Charles, 1974- (Random House Books, 2013)
Lidské chování jako soubor návyků s možností je přetvářet a upravovat. Příručka předkládá návod ke změně zafixovaných zvyklostí.
Keywords: management změny; stereotypy; sebeřízení; vůle; seberealizace; management of change; stereotypes; self-management; will; self-realization; populárně-naučné publikace; popular works