Python : kompletní příručka jazyka pro verzi 3.9 - Pecinovský, Rudolf, 1954- (Grada Publishing, 2020)
Kniha je věnována aktuální verzi 3.9 jazyka Python. Využijí ji ti, kteří potřebují občas napsat jednoduchý program, je také vhodná jako doprovodná učebnice ke kurzům programování i jako referenční příručka.
Keywords: Python (programovací jazyk); objektově orientované jazyky; programování; objektově orientované programování; Python (programming language); object-oriented programming languages; programming; object-oriented programming; příručky; handbooks and manuals