Podnikání z lavice - Štrunc, Adam, 2000-; Štrunc, Pavel, 2000- (BizBooks, 2020)
Rady a tipy, jak uskutečnit první vlastní podnikatelský projekt. Součástí výkladu jsou rovněž příklady z praxe.
Obálkový podnázev: jak rozjet první projekt: jednoduše, krok po kroku
Keywords: podnikání; úspěch v podnikání; business; success in business; příručky; publikace pro mládež; handbooks and manuals; juvenile literature