Mezinárodní standardy účetního výkaznictví : cvičné příklady - Křivánková, Martina (Institut certifikace Svazu účetních, a.s., 2020)
Cvičné příklady sloužící k přípravě na zkoušku IFRS
Keywords: účetnictví -- úlohy; účetní výkazy -- úlohy; mezinárodní účetní standardy -- úlohy; accounting -- problems, exercises, etc; financial statements -- problems, exercises, etc; international accounting standards -- problems, exercises, etc; ACCA/IFRS; učebnice; praktická cvičení; textbooks