Kniha o vědě : od Darwina k temné hmotě: 250 milníků v dějinách přírodních věd - Pickover, Clifford A., 1957- (Argo : Dokořán, 2020)
Kniha představuje přelomové vědecké objevy v oblasti matematiky, fyziky, astronomie, medicíny, chemie, psychologie, zemědělství či zpracování přírodních surovin. První z nich se datuje do období 18 tisíc př.n.l. a poslední do roku 2017.
Keywords: věda; dějiny vědy; vědci; objevy a vynálezy; science; history of science; scientists; discoveries and inventions; populárně-naučné publikace; popular works