Dark Web: sex, drogy a bitcoiny - Stroukal, Dominik, 1987- (Grada Publishing, 2020)
Kniha provází po temné části internetu (Dark Webu) a přibližuje skrze různé příklady a případy jeho historii, vývoj a obsah, principy fungování, mýty kolem něj i realitu včetně bezpečnostních, psychologických, právních i etických aspektů.
Keywords: temný web; virtuální měna; bitcoin; kyberprostor; výroba a distribuce drog; dark web; virtual money; cyberspace; drug production and distribution; literatura faktu; non-fiction