Umění realizace : aby vám firma šlapala přesně tak, jak chcete - Klein, Štěpán (Panfico s.r.o., 2020)
Rady a tipy, jak uskutečnit naše podnikatelské záměry a přání.
Název z obálky
Keywords: podnikání; úspěch v podnikání; business; success in business; příručky; handbooks and manuals