Základní texty východních náboženství. 4, - Král, Oldřich, 1930-2018; Beran, Jan, 1973- (Argo, 2020)
Čtvrtá část základních textů východních náboženství a filozofických systémů se zaměřuje na čínský, japonský a korejský taoismus.
Přeloženo z čínských, japonských a korejských originálů
Keywords: učení taoismu; taoismus -- Čína; taoismus -- Japonsko; taoismus -- Korea; doctrin of Taoism; Taoism -- China; Taoism -- Japan; Taoism -- Korea; texty; antologie; komentovaná vydání; texts; anthology; annotated editions