Jak zachránit západní civilizaci - Shapiro, Ben, 1984- (Leda, 2020)
V publikaci věnované příčinám současné krize západní civilizace autor připomíná důležitost hodnot, z nichž euroatlantická společnost vyrostla a které by neměla opouštět.