Klasická filozofie v kostce - Moore, Michael (Euromedia Group, 2020)
Kniha mapuje dějiny antické řecké a římské filozofie (řecká přírodní škola, Pýthagorás, Hérakleitos, atomisté, sofisté a Sókratés, Platón, Aristotelés, stoikové, Epikúros, Seneca, Epiktétos, Marcus Aurelius, Plótínos aj.).
Terminologický slovník
Obsahuje rejstřík
Keywords: antická filozofie; dějiny filozofie; ancient philosophy; history of philosophy; populárně-naučné publikace; popular works