Stillness is the key - Holiday, Ryan, 1987- (Portfolio/Penguin, 2019)
Práce se nám snaží poradit, jak dosáhnout klidu. Pomocí klidu můžeme nalézt štěstí a rozvíjet sebedisciplínu.
Keywords: ticho; mysl; duševní zdraví; silence; mind; mental health; populárně-naučné publikace; popular works