Jak přemýšlí moje dítě? : praktická dětská psychologie pro moderní rodiče - Carey, Tanith; Rudkin, Angharad (Slovart, 2020)
Kniha zahrnuje přes 100 situací, v nichž se rodič dítěte může ocitnout. Jednotlivé scénáře popisují chování dítěte, jeho myšlení a očekávanou reakci rodičů. Součástí jsou také návrhy pro řešení situací v daný okamžik i z dlouhodobého hlediska.
"Věková kategorie 2-7"--Obálka
Keywords: vývoj dítěte; myšlení dítěte; psychologie dítěte; výchova dítěte; rodičovství; child development; children's thinking; child psychology; child rearing; parenting; příručky; handbooks and manuals