Za hranice kapitalismu - Barša, Pavel, 1960-; Škabraha, Martin, 1979- (Rybka Publishers, 2020)
Studie obsažené v tomto sborníku se zamýšlejí nad možnými ekonomickými alternativami ke kapitalistickému systému.
Keywords: kapitalismus; demokracie; hospodářské systémy; ekonomie a politika; ekologická ekonomie; neoliberalismus; socialismus; capitalism; democracy; economic systems; economics and politics; ecological economics; neo-liberalism; socialism; úvahy; sborníky; essays; papers of several authors