Dej si pohov! A začni žít : francouzské umění, jak mít všechno na háku - Midal, Fabrice, 1967- (Metafora, 2019)
Francouzský učitel meditace v knize objasňuje, proč je osvobození od společenských tlaků i osobních nároků na sebe samotného klíčem ke šťastnému a smysluplnému životu.