Tajemství a mravy : příležitostné texty - O'Connor, Flannery, 1925-1964 (Specula, 2019)
Soubor přednášek a esejů jižanské prozaičky, který po její smrti sestavili Robert a Sally Fitzgeraldovi, působí i dnes jako pronikavá sonda odhalující nešvary spisovatelů, čtenářů i učitelů literatury.