Základy statistiky pro biomedicínské obory - Zvárová, Jana, 1943-2017 (Karolinum, 2016)
Učebnice zaměřená na usnadnění správného využívání statických metod pro lékaře, biology, genetiky, farmaceuty, psychology a sociology, kteří statistiku potřebují ve své vědecko-výzkumné práci.
Keywords: statistika; statistické metody; statistics; statistical methods; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)