Strážce sadu - McCarthy, Cormac, 1933- (Argo, 2012)
Prvotina slavného amerického autora přináší temný faulknerovský příběh tří mužů různých generací, nevědomky svázaných tragickým tajemstvím, i elegické ohlédnutí za odcházejícím světem.
Přeloženo z angličtiny
Rozložená titulní strana
Keywords: americké romány; American fiction