Všichni krásní koně - McCarthy, Cormac, 1933- (Argo, 2008)
Iniciační román z Texasu z konce čtyřicátých let tohoto století navazuje na nejlepší tradice amerického westernu v příběhu šestnáctiletého chlapce, který uteče z domova a vydá se na dobrodružnou pouť do Mexika.
Dotisk 2010
Přeloženo z angličtiny
Keywords: americké romány; American fiction