Věci mimo nás - Chappell, Fred, 1936- (Jiný Jih, 2009)
Deset nevšedních povídek od zajímavého autora ze Severní Karolíny. Málokterému autorovi lze uvěřit, když říká, že nepíše pro slávu ani pro peníze, ale především pro zábavu. Chappellovi to věřit můžeme.