Už hořela, když jsem si do ní lehal - Fulghum, Robert, 1937- (Argo, 2019)
Laskavá zamyšlení, drobné příběhy a filozofické postřehy amerického autora, jehož první kniha si získala srdce českých čtenářů. Vyprávění je zcela prodchnuto radostí ze života, průzračným způsobem oslovuje v člověku jeho lepší já a dává smysl i těm nejobyčejnějším věcem na světě.
Přeloženo z angličtiny
Keywords: americké příběhy; úvahy; American stories; essays