Bláznivé léto - Mlynowski, Sarah, 1977- (OLDAG, 2020)
Milostný příběh z letního tábora. Sam není z představy léta, které ji čeká, zrovna nadšená. Odjíždí na dětský tábor, kde si kdysi jako jedenáctiletá přísahala, že se tam už nikdy nevrátí. Tentokrát sem jede jako oddílová vedoucí. Očekává, že sedm týdnů na táboře bude jedna nekonečná nuda, dokud se neseznámí s Gavinem, instruktorem jízdy na plachetnici. Nakladatelská anotace. Kráceno.
Keywords: americké romány; dívčí romány; publikace pro mládež; American fiction; girls' novels; juvenile literature