21 lekcí pro 21. století - Harari, Yuval N., 1976- (Leda, 2019)
21 úvah známého izraelského historika se tentokrát zabývá současností - žhavými otázkami lidské civilizace na počátku 21. století (technologické, politické a další výzvy). Kniha volně navazuje na bestsellery Sapiens a Homo Deus.
Soubor v krabici (Sapiens, Homo deus, 21 lekcí pro 21. století) vyšel v roce 2019, ISBN souboru pouze na krabici
Keywords: 21. století; moderní společnost -- 21. století; sociální změna -- 21. století; technika a společnost -- 21. století; světová politika -- 21. století; globální problémy -- 21. století; modern society -- 21st century; social change -- 21st century; technology and society -- 21st century; world politics -- 21st century; global problems -- 21st century; eseje; essays