Trochu jiné mámy : hovory o mateřství navzdory zdravotnímu hendikepu - Maťová, Petra, 1971- (Host, 2017)
Sedm příběhů, sedm rozhovorů, sedm tváří.Nakolik je postižení nebo nemoc skutečnou překážkou plnohodnotného mateřství? S čím vším je třeba počítat, když se hendikepovaná žena rozhodne mít dítě?
Keywords: ženy; osoby se zdravotním postižením; nemocní; mateřství; matky a děti; women; people with disabilities; patients; motherhood; mothers and children; rozhovory; interviews