Štěstí napodruhé - Stránský, Jiří, 1931-2019 (Argo, 2019)
Kniha různorodých textů z dosud nevydaných rukopisů významného spisovatele a politického vězně odkazuje svým titulem na jeho úspěšnou povídkovou sbírku Štěstí.