Informační podpora podnikových procesů - Šperka, Roman, 1977- (Ekopress, 2019)
Kapitoly věnované procesnímu řízení, jeho životnímu cyklu, procesnímu modelování a problematice process miningu.
Keywords: procesní management; dolování dat; podnikové informační systémy; process management; data mining; management information systems; process mining; monografie; monographs