Fit pro život - Kozak, Joshua (Euromedia, 2018)
Praktická příručka pro domácí cvičení na zlepšení kondice a zpevnění svalů. Tato kniha přináší návod na správný funkční trénink z pohodlí domova. Je vhodná pro každého, kdo chce mít dobrou kondici při každodenních aktivitách. Ať už chcete provozovat jakýkoli sport, chodit na procházky či jen správně fungovat v normálním životě. Cviky v této příručce jsou určené pro začátečníky i pro pokročilé.
Obálkový podnázev: více než 60 chytrých cviků pro dlouhodobou kondici
Keywords: tělesná kondice; kondiční cvičení; physical fitness; condition exercises; příručky; handbooks and manuals