Denní obchodování na finančních trzích - Šafařík, Pavel (Ekopress, 2019)
Kapitoly vysvětlují problematiku obchodování s různými finančními instrumenty.
Keywords: finanční trhy; finanční investování; finanční spekulace; technická analýza; financial market; financial investments; speculation; technical analysis; denní obchodování -- intradenní obchodování -- day trading; příručky; handbooks and manuals