Neonatologie - Dort, Jiří, 1952-; Dortová, Eva; Jehlička, Petr (Univerzita Karlova, nakladatelství Karolinum, 2018)
Přepracované vydání učebnice představuje stručný přehled problematiky neonatologie a péče o novorozence, určený zejména studentům všeobecného lékařství.
V roce 2020 1. dotisk
Keywords: neonatologie; neonatology; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)