Latinská lékařská terminologie - Nečas, Pavel, 1981-; Schánělová, Eva; Čebišová, Klára (Univerzita Karlova, nakladatelství Karolinum, 2016)
Učebnice pro studenty prvního ročníku všeobecného lékařství.
Keywords: lékařství; latina; mluvnice; tvoření slov; lékařská terminologie; medicine; Latin language; grammar; word formation; medical terminology; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)