Latinská lékařská terminologie - Nečas, Pavel, 1981-; Schánělová, Eva; Čebišová, Klára (Univerzita Karlova, nakladatelství Karolinum, 2016)
Učebnice pro studenty prvního ročníku všeobecného lékařství.