Láska a sexualita v trvalém vztahu - Dallaire, Yvon (Portál, 2009)
Metody ke zdokonalení partnerského života. Příručka.
Keywords: muži a ženy; psychologie pohlaví; partnerské vztahy; manželství; láska; sexualita; men and women; sex psychology; partner relationships; marriage; love; sexuality; populárně-naučné publikace; popular works