Sloupky o sexu : [40 úvah o sexu a vztazích] - Weiss, Petr, 1954- (Mladá fronta, 2010)
Články známého sexuologa, které vycházely v měsíčníku Moje psychologie.
Keywords: sexualita; sexuální chování; partnerské vztahy; sexuální dysfunkce; sexuální deviace; sexuality; sexual behavior; partner relationships; sexual dysfunction; sexual deviation; články; sloupky; journal articles; columns