Co má umět předškolák - Drijverová, Martina, 1951- (Ottovo nakladatelství, s.r.o., 2015)
Knížka krátkých textů, her, říkanek, písniček, pro děti předškolního věku. Mohou ji využívat i rodiče retardovaných dětí.
Keywords: děti předškolního věku; rozvoj myšlení; preschool children; development of thought; publikace pro děti; children's literature