Jak zachránit své dítě : první pomoc pro rodiče a všechny, kteří se starají o děti - Dobiáš, Viliam, 1950-; Podhoranský, Branislav, 1975- (Argo, 2020)
Příručka první pomoci je určena pro rodiče, prarodiče, učitele, oddílové vedoucí a všechny, kdo se v práci nebo ve volném čase věnují dětem. Autoři přístupně vysvětlují, jak poskytnout první pomoc dětem v různých situacích. Jednotlivé situace a stavy jsou přehledně zpracované podle nejnovějších poznatků a jsou doplněné fotografiemi a konkrétními příklady z praxe. Nakladatelská anotace. Kráceno.
Přeloženo ze slovenštiny
Keywords: první pomoc; dětské úrazy; nemoci u dětí; first aid; children’s accidents; diseases of children; příručky; handbooks and manuals