Jak zachránit své dítě : první pomoc pro rodiče a všechny, kteří se starají o děti - Dobiáš, Viliam, 1950-; Podhoranský, Branislav, 1975- (Argo, 2020)
Příručka první pomoci je určena pro rodiče, prarodiče, učitele, oddílové vedoucí a všechny, kdo se v práci nebo ve volném čase věnují dětem.