Sociální práva cizinců - Štefko, Martin, 1979-; Koldinská, Kristina, 1974- (C.H. Beck, 2013)
Analýzy sociálních práv cizinců z hlediska unijního i českého práva.
Keywords: cizinci -- země Evropské unie; cizinci -- Česko; hospodářská, sociální a kulturní práva -- země Evropské unie; hospodářská, sociální a kulturní práva -- Česko; právo sociálního zabezpečení -- země Evropské unie; právo sociálního zabezpečení -- Česko; aliens -- European Union countries; aliens -- Czechia; economic, social and cultural rights -- European Union countries; economic, social and cultural rights -- Czechia; social security law -- European Union countries; social security law -- Czechia; monografie; monographs