Zpravodajství v médiích - Osvaldová, Barbora, 1950- (Univerzita Karlova, nakladatelství Karolinum, 2020)
Kolektivní práce odborníků v oblasti mediálního světa pod vedením zkušené editorky doc. Barbory Osvaldové obsahuje stati věnované fenoménu zpravodajství.