Jak projít životními krizemi k životním výhrám - Záborcová, Milada, 1973- (Grada, 2017)
Publikace obsahuje základní charakteristiku krizových situací a jejich možné příčiny. Dále se věnuje základním lidským potřebám, posttraumatické poruše a nejdůležitějším přínosům krizí pro náš osobní život. Najdeme zde také strategie, jak ustát konflikt, čelit šikaně, mobbingu i manipulaci nebo zvládnout bolest způsobenou úmrtím blízkého člověka nebo rozpadem partnerského vztahu.
Keywords: životní problémy; životní krize; krizové situace; krizová komunikace; interpersonální konflikty; life problems; life crises; crisis situations; crisis communication; interpersonal conflicts; populárně-naučné publikace; popular works