Metody molekulární biologie a bioinformatiky - Zvárová, Jana, 1943-2017; Mazura, Ivan, 1955- (Karolinum, 2012)
Kolektivní monografie poskytuje přehled o technologiích aplikovaných v oblasti molekulární bioinformatiky a slouží k lepší orientaci ve statistických metodách v klinickém a bioinformatickém výzkumu.
Keywords: molekulární biologie; bioinformatika; biomedicínské metody; molecular biology; bioinformatics; biomedical methods; kolektivní monografie; collective monographs